ÚVĚR 4999 Kč

31.10.2013 19:14

 

Úvěr 4999 Kč

Většina zájemců o půjčku žádá rychlé a solidní jednání, transparentní podmínky a nutnost předkládat jen minimum dalších dokumentůPotřebujete si půjčit na opravu autadoplatek dovolené, vymalování bytu, nebo přišly jiné nečekané výdaje? Zákon schválnosti říká, že lednice nebo pračka odejde v nejméně vhodný okamžik, mobil vypoví službu, dítě chce jet na školu v přírodě nebo je potřeba nakoupit školní potřeby? Pokud nejsou potřeba velké prostředky, ale peníze se hodí ihned, nechcete dokládat příjem, pro tyto všechny případy je tu úvěr 4999 Kč s vysokou schvalovatelností a minimální administrativou.

Úvěr 4999 Kč je tu pro Vás, s ním pokryjete drobné výdaje, pomůže Vám překonat náhlou finanční krizi a díky němu si můžete koupit co potřebujete – téměř okamžitě! Podmínky pro získání půjčky jsme zde maximálně zjednodušili!

Úvěr 4999 Kč je určen občanům se stálým příjmem ze zaměstnání (po zkušební době) nebo z výsluhové renty, starobního nebo invalidního důchodu, ale i osobám pobírajícím mateřský nebo rodičovský příspěvek.  Klienti nemusejí ztrácet čas sháněním dokladů a potvrzení.

 

Na co se  úvěr 4 999 Kč ideálně hodí?

- jakékoliv nenadálé výdaje
- auto, které vyžaduje opravu
- doplacení dovolené
- lázeňský pobyt
- zařízení bytu a domácnosti
- řešení účtu u telefonního operátora
- nákup elektroniky
- nákup sportovních potřeb
- doplatek elektřiny, topení nebo podobných vyúčtování
 

Výhody tohoto úvěru:

nepožadujeme informaci, jakým způsobem klient úvěr využije

- klientům stačí pouze 2 doklady totožnosti